Opgeruimd gevoel

[soliloquy id=”6520″]

Line

Opslag hobbyspullen

Wilt u ook, net als de vele Nederlanders die u voorgingen, een opgeruimd gevoel ervaren? Maak dan gebruik van opslagruimte van Boedelbeheer! Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw niet gebruikte goederen, zoals winterbanden, ski-spullen, archiefmateriaal of bijvoorbeeld (bedrijfs)voorraad, tijdelijk op te slaan in de opslagruimte van Boedelbeheer. Ideaal om meer ruimte te creëren en u heeft de mogelijkheid om iedere dag uw spullen in of uit de opslagruimte te halen. Zo kunt u altijd bij uw spullen, zonder dit thuis te hebben liggen.

Ideaal voor het creëren van een extra slaapkamer, hobby-kamer of om eindelijk eens alle spullen uit de garage of schuur op te kunnen ruimen. Wie wil nou niet zo’n opgeruimd gevoel ervaren?


Hoe werkt het huren van opslagruimte?


Zodra u opslagruimte heeft gehuurd krijgt u een pincode. Met deze pincode kunt u dagelijks van 07.00 tot 22.00 uur het pand betreden en naar uw opslagruimte. Uw opslagruimte is afgesloten met een slot waarvan alleen u de sleutels heeft. Zo kunt u 365 dagen per jaar bij uw spullen!

Wie huurt het zoal? Naast bedrijven die opslagruimte huren voor het archiefmateriaal, de bedrijfsvoorraad of voor de opslag van promotie-artikelen, maken veel particuliere huurders gebruik van opslagruimte bij Boedelbeheer. Voornamelijk wordt dit door particulieren gebruikt voor de opslag van seizoensartikelen (ski-box, winterbanden, tuinmateriaal), voor hobbyspullen (video/dvd/ cd collectie, items waar vaak een emotionele waarde aanhangt) of gewoon als extra opbergruimte.

Veel mensen gebruiken thuis kostbare ruimte voor items die maar één keer per jaar worden gebruikt. Dat is erg zonde van de leefruimte dat misschien ook ingezet had kunnen worden als hobby-kamer, kantoor aan huis, speelkamer voor de kinderen of misschien zelfs als extra kledingkast. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Opslag hobbyspullen


 

Wil u meer informatie ontvangen?


Wilt u ook graag een opgeruimd gevoel ervaren en uw woning eens grondig opruimen? Neem dan direct contact op met Boedelbeheer! U bent altijd welkom om eens naar de verschillende opslagruimtes te komen kijken. Zo krijgt u een beeld van wat er allemaal mogelijk is en kunt u thuis nog eens rustig nadenken over welke type opslagruimte voor u het meest geschikt is (Boedelbeheer verhuurt namelijk 20 verschillende opslagruimtes, van klein tot groot). Dit alles gebeurd uiteraard onder het genot van een heerlijk kop koffie of thee.

 

Button1

 

Button2

Via onderstaand formulier kunt u direct contact opnemen met Boedelbeheer. Ook kunt u via dit formulier een afspraak maken om eens te komen kijken naar de verschillende opslagruimtes die Boedelbeheer verhuurt.