Partners Boedelbeheer

Boedelbeheer is lid van de Nederlandse Self Storage Vereniging (de NSSA). De NSSA is de branche organisatie die erop toeziet dat bedrijven die self storage verhuren voldoen aan strenge eisen. Hierbij moet u denken aan beveiliging, toegankelijkheid en de kwaliteit van de opslagruimte.

Huren in Abcoude is de partner van Boedelbeheer voor kantoor- en bedrijfsruimte. Huren in Abcoude is net als Boedelbeheer gevestigd aan de Hollandsekade in Abcoude en biedt kwalitatieve kantoor- en bedrijfsruimte op nog geen vijf minuten van Amsterdam.

Citymovers is de partner van Boedelbeheer voor verhuizingen in en rondom de regio Amsterdam. Al 15 jaar is Citymoving de verhuisspecialist in de regio Amsterdam.

Easymoving is een partner van Boedelbeheer voor verhuizingen door heel Nederland. Hoogwaardige kwaliteit en een verhuizer die door heel Nederland actief is.


Voor de regio Abcoude maakt Boedelbeheer gebruik van de verhuisdiensten van Fam. Kuiper verhuizingen. Hoogwaardige kwaliteit en een begrip in de regio Abcoude!

Boedelbeheer is tevens lid van de Business Club Abcoude en support de lokale bedrijvigheid.